fbpx
HOME blank Hoe Werkt Het Export Canvas? blank Individuele Blok Coaching

Individuele Blok Coaching

Als bedrijf zit je soms met vragen en uitdagingen als je wilt gaan exporteren. Je hebt vragen over het land of landen waar je zaken mee wilt gaan doen. Of wil je in kaart brengen tegen welke kosten je oploopt als je gaat exporteren en of je dit allemaal wel kan bekostigen. Met individuele blok coaching pakt de coach samen met jou één of meerdere blokken uit het canvas eruit en gaan jullie je er samen in verdiepen. Zo ontstaat er een specifieke oplossing wat op jouw situatie van toepassing is.

Het Export Canvas bestaat uit 12 verschillende blokken. We kunnen ons heel goed voorstellen dat je nadenkt over exporteren maar op zoek bent naar iemand die heel specifiek kennis heeft over een bepaald land of markt. Omdat wij alleen al in Nederland beschikken over meer dan 40 coaches die expertises hebben op verschillende vlakken kunnen wij je vaak matchen met de juiste adviseur.

Het is al mogelijk om slechts 1 blok volledig de aandacht te geven. Ook bieden we pakketten met meerdere blok combinaties aan om zo gelijk een breder scala van vragen aan de orde te laten komen. Met welke vraag zit jij en welk blok of blokken kunnen leiden tot een oplossing.

blank

Specifieke Export Vragen

Natuurlijk is het ook mogelijk om een andere combinatie met blokken te maken. We helpen je bij het kiezen van combinaties die het beste aansluiten bij jouw specifieke vraag of uitdaging. Daarvoor kan je gebruik maken van zelf samengestelde individuele blokken. We helpen je uiteraard bij het samenstellen van dit export maatwerk pakket.

Je begint altijd met een basis van minimaal twee blokken. Zo hangen omzet en kosten samen of bijvoorbeeld probleem en oplossing.

Vanaf € 799,- voor de eerste twee blokken

* € 299,- per extra los blok

  • 2 uur training/coaching op basis van twee gekozen blokken
  • Ieder extra blok is een extra uur
  • Learning Management System (LMS) toegang

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat.
Bel ons tijdens kantooruren op 085 – 40 12392 of plan een telefonische afspraak en kies een tijd waarop we jou mogen bellen.