fbpx

Leren Exporteren, dat doe je samen met een ervaren export coach!

Maak kennis met ons team van Export Canvas Coaches.
Er is altijd wel een coach bij jou in de buurt.

Coach Nederland

Basis van de marketing (M) gedachte, het centraal stellen van de wensen en behoeftes van afnemers, is de start. Om die te achterhalen moet er research (R) worden gedaan. De resultaten uit het onderzoek zijn de input voor het bepalen van een strategie en/of operationele invulling van een marketingbeleid waar ik mijn ondersteuning in de vorm van consultancy ( C) bied. Tenslotte train (T) ik ondernemers, medewerkers en studenten om deze stappen zelf in de toekomst te kunnen zetten.

Coach Nederland

Wanneer export voor jouw bedrijf nieuw is dan is het van cruciaal belang om na te gaan of de behoefte aan het product in het buitenland vergelijkbaar is met Nederland. Een gedegen product/markt/afnemer analyse is dan een goede start. Kansen in beeld brengen noem ik dat.
Met mijn gedegen kennis en ervaring gekoppeld aan een sterke gedrevenheid om van ieder project een succes te maken ben ik in staat om een waardevolle bijdrage te leveren aan het behalen van de doelen van jouw bedrijf.

Coach Caribbean

I am a Certified Professional Coach and director at Profpro Coaching & Training
I am committed to help clients achieve their goals.
Currently my focus is on Export coaching and Business development supporting clients with their export endeavors.
• My goal is to Inspire, Impact and Influence
• I aspire to be the preferred and best Export coach for the Dutch Antilles and Europe.

Coach Nederland

Met meer dan 25 jaar in de maritieme sector (20 jaar commercieel) heb ik een groot netwerk over de hele wereld opgebouwd.

Ik adviseer bedrijven voor korte of langere tijd bij het promoten van hun product of bedrijf in diverse markten.

Als Export Coach ondersteun ik startende bedrijven en ervaren exporteurs die op zoek zijn naar nieuwe markten en waardeproposities.

Erwin Grootenboer

Coach Nederland

Erwin Grootenboer - Export Canvas Coach

Wil je groeien in je sales? Leer dan van alles wat ik heb geprobeerd, getest, wat is mislukt, maar bovenal wat WEL goed is gegaan en WERKT.


Sinds 2014 sta ik ondernemers bij om te groeien met hun business door middel van slimmere persoonlijke verkoop.

Meryl Telgt

 Coach Suriname

blank

Met tientallen jaren management ervaring in de dienstverlening op verschillende gebieden is de basis aanwezig om op diverse gebieden bedrijven te kunnen adviseren. Het adviseren van kleine bedrijven op het gebied van dienstverlening, social media en online marketing wordt daarnaast periodiek uitgevoerd.
Er zijn mogelijkheden en kansen en het benutten hiervan kunnen wij samen met elkaar aanpakken om uw bedrijf tot grotere hoogten te brengen. .

Haydee Klein

Coach Curacao

blank

Haydee Klein weet hoe ze de kwaliteit van organisaties kan verhogen. Haar bedrijf Gratida Management Services specialiseert zich in het coachen en begeleiden van startende en groeiende ondernemers, bedrijven en NGO’s, zowel online als op locatie.

Met haar kalme en gestructureerde aanpak, helpt zij hen meer duidelijkheid te krijgen over hun ideëen en bedrijfsprocessen. Als professionele en ervaren dienstverlener is het haar doel om, met een frisse en kritische blik, uw organisatie op weg te helpen naar een volgend niveau.

David Wielandt

Int. Management Consultant

blank

Mijn drive haal ik uit het ondersteunen van organisaties om beter te worden in wat ze doen. Ik ben een persoon met een passie voor service en bedrijfsvoering die verbetering, verandering en innovatie omarmt.

Door mijn drive en mijn passies te combineren, help ik bedrijven om de verwachtingen van de nieuwe generatie, zowel medewerkers als klanten, te overtreffen.

Xiomara Margie Overman

Coach Curacao

Xiomara Margie Overman Export Canvas Coach

Xiomara better known as Margie Overman, is a Strategy Business Advisor that helps Businesses in expand their reach to Countries like Mexico, Brazil, Guatemala, Colombia, Chile, Panama, Costa Rica in Central America, Latin America and in the Caribbean (Aruba, Bonaire, Trinidad & Tobago).

Specialized in International Procedures Management, Export and Import Guidance, Trade Documentation in 6 languages.

Coach Suriname

Lloyd Cameron Export Canvas Coach Suriname
Mensen en de organisaties waar zij aan verbonden zijn helpen beter te presteren. Dat is mijn missie en passie tegelijkertijd.

Dit doe ik vanuit een tweetal in Suriname gevestigde bedrijven. De kernactiviteit van beide bedrijven is trainen en coachen op diverse gebieden, waaronder ondernemerschap, leiderschap, finance, ICT, data analyse en ISO certificering.

Als Export Coach ondersteun ik zowel startende als ervaren exporteurs in Suriname, Nederland, Curaçao en Aruba.

Coach Curacao

Nevita M.G. Mezas, studeerde in 2004 af als Bachelor in Business Administration (BBA) met als hoofdvak Entrepreneurship. Ze is tevens gecertificeerde anti-witwas specialist (ACAMS-VS) en als export coach.In 2014 richtte ze The Business Connection BV op, een adviesbureau dat strategische en operationele planning en een bredere pakket aan coporate diensten aanbiedt; mede ondersteund door haar brede netwerk. Ze opereert als Business consultant voor de stichtingen, financiële sector en private sector.

Jerome Van Zeijl

Coach Nederland

Export Canvas Coach Jerome van Zeijl
Sinds 2013 ben ik zelfstandig werkzaam als professioneel coach. Ik probeer zoveel mogelijk ondernemers in een optimale balans brengen.
 
Zowel op privé vlak als zakelijk én de wisselwerking tussen deze twee. Internationaal ondernemen werkt pas als je in het ‘thuisland’ de zaken goed op orde hebt. Mijn taak als Export Canvas coach is om zoveel mogelijk bewustwording te creëren over wat ervoor nodig is om dit gedegen aan te pakken.

Samari Barriento

Coach Curacao

Samari Barriento - Export Canvas en Hotel Canvas Coach Curacao

I am an internationally educated and prepared business, strategy, and hospitality consultant specialized in the operational implementation of organizational processes.

As a specialized generalist or rather a generalist specialist I am known for helping SMEs, in particular, develop business models, test business ideas, innovate, create new products and services, and design value propositions.

Other services include Mentorship, Marketing & Communications, and attracting funding. I also provide Export Canvas Coaching and Hotel Canvas Coaching to my clients.

Coach Curacao

Als consultant voor kleine ondernemingen gaf dhr. Magloire advies aan kleine ondernemingen en maakte hij op de bijbel gebaseerde businessplannen.

Een van deze businessplannen was voor een stichting die als doel heeft lichamelijk gehandicapten te vervoeren tegen een prijs die net boven het normale bustarief ligt. De visie die werd ontwikkeld was om mensen met een handicap mobiliteit te bieden, zodat ze kunnen deelnemen aan het normale sociale leven.

Bart Jenezon

Coach Nederland

blank
Ondernemer en mentor van ondernemers die hun bedrijf naar een volgend niveau willen brengen. Met 20 jaar ervaring bij het opzetten van bedrijven en nu 5 jaar gespecialiseerd in het begeleiden van kleine bedrijven met een groot potentieel, ben ik je graag van dienst om het wat makkelijker te maken de komende jaren.

Coach Curacao

Gillian Martina Export Canvas Coach Curacao

Do you wish to make your dream to start exporting come true? You can, because your time is not a date, it’s a decision!

Using the Export Canvas, a proven coaching method to help those who wish to export their products and services, I will guide you through a rewarding process with the aim to help you gain insight into what is needed to start exporting your products or services.
Do you dream of exporting your products and services? Contact me today!

Berna Hoonhout

Coach Nederland

blank

eyeAm voegt toe !
Een scherp oog voor toekomst ontwikkelingen en andere invalshoeken, omdenken, dwarsdenken en oog voor commerciële kansen.
Onafhankelijk denkvermogen.
Een ander gezichtspunt, een vrouwelijk perspectief.
Een gezonde dosis ‘eigen’ wijs-heid.
Levenservaring in de breedste zin.

Coach Nederland

Harry Bulthuis is een marketing professional met zo’n dertig jaar ervaring met de ontwikkeling en implementatie van marketing strategieën en gerelateerde ondernemingsplannen.

De specialiteiten van Harry zijn marktonderzoek, marketing en business development en de Verenigde Staten van Amerika hebben door zijn tijd in Chicago geen geheimen meer voor hem.

Sharella Riedel

Coach Curacao

Sharella Riedel - Export Canvas Coach Curacao

Met mijn Europees en Caribisch ervaring breng ik nieuwe inzichten in onze traject.

Ik ben op Curaçao geboren en getogen en ik heb 10 jaar in Nederland gewoond en gewerkt.
Multinationals en kleine bedrijven kunnen bij mij terecht.

Reind Zonderman

Coach Nederland

blank

Reind Zonderman heeft jarenlange, internationale ervaring in export en marketing bij bedrijven, die actief zijn in de industrie, infrastructuur, waterproofing, projecten en milieu.

Zo was hij als managing director en daarna ook board member bij verschillende internationale bedrijven, actief in deze sectoren zoals o.a : ESHA Group, Protecta/BRD, Rieber Group/ Norway en Icopal/Denmark. Reind heeft zich gespecialiseerd in alle aspecten van management, export marketing, business development, acquisities en samenwerkingsverbanden in het bedrijfsleven. Hij heeft meer dan 35 jaar exportervaring in Europa, Afrika en het Midden-Oosten.

Coach Curacao

Do you wish to take your business to the next level? Why not consider exporting to international markets? I am a certified export canvas coach and would be delighted to help you succeed in your global endeavors.
I am the owner/manager of AddValue Consultancy in Curaçao and have extensive experience in this field.
I can support you with international market intelligence, business coaching, content management, and digital public relations.
I dedicate special attention to female entrepreneurs that aspire to enter the international business arena and are motivated to succeed.

Erik Broekhuijsen

Oprichter Export Canvas

Erik Broekhuijsen Export Amerika Expert

Waarom is exporteren goed voor jouw bedrijf? Vraag mij hoe je kan profiteren van de beste markten in de wereld!

Als professioneel plannenmaker kom ik bij veel bedrijven over de vloer. Als Amerika specialist helpt ik ondernemers hun export ambities tastbaar te maken met het Export Canvas.

Exporteren volgens een systeem, een business model. Dat is de reden dat ik het Export Canvas heb bedacht.

Daarnaast ben ik ondernemer en past dan ook alles zelf iedere dag internationaal toe bij de Van Holland Group en pendel tussen Florida USA, Caribbean, Canada en Nederland.

Sluit je aan bij het netwerk van

Export Canvas Coaches

Ieder dag kan je online starten met jouw certificeringstraining. Speciaal voor export professionals die de tools en de online leeromgeving van het Export Canvas willen inzetten.

Vraag vrijblijvend het informatie pakket aan plus toegang tot het online webinar.