fbpx

Leren Exporteren, dat doe je samen met een ervaren export coach!

Maak kennis met ons team van Export Canvas Coaches.
Er is altijd wel een coach bij jou in de buurt.

Export Canvas Coach

Harry Bulthuis is een marketing professional met zo’n dertig jaar ervaring met de ontwikkeling en implementatie van marketing strategieën en gerelateerde ondernemingsplannen.

De specialiteiten van Harry zijn marktonderzoek, marketing en business development en de Verenigde Staten van Amerika hebben door zijn tijd in Chicago geen geheimen meer voor hem.

Export Canvas Coach

Basis van de marketing (M) gedachte, het centraal stellen van de wensen en behoeftes van afnemers, is de start. Om die te achterhalen moet er research (R) worden gedaan. De resultaten uit het onderzoek zijn de input voor het bepalen van een strategie en/of operationele invulling van een marketingbeleid waar ik mijn ondersteuning in de vorm van consultancy ( C) bied. Tenslotte train (T) ik ondernemers, medewerkers en studenten om deze stappen zelf in de toekomst te kunnen zetten.

Export Canvas Coach

Wanneer export voor jouw bedrijf nieuw is dan is het van cruciaal belang om na te gaan of de behoefte aan het product in het buitenland vergelijkbaar is met Nederland. Een gedegen product/markt/afnemer analyse is dan een goede start. Kansen in beeld brengen noem ik dat.
Met mijn gedegen kennis en ervaring gekoppeld aan een sterke gedrevenheid om van ieder project een succes te maken ben ik in staat om een waardevolle bijdrage te leveren aan het behalen van de doelen van jouw bedrijf.

Export Canvas Coach

Met meer dan 25 jaar in de maritieme sector (20 jaar commercieel) heb ik een groot netwerk over de hele wereld opgebouwd.

Ik adviseer bedrijven voor korte of langere tijd bij het promoten van hun product of bedrijf in diverse markten.

Als Export Coach ondersteun ik startende bedrijven en ervaren exporteurs die op zoek zijn naar nieuwe markten en waardeproposities.

Erwin Grootenboer

Export Canvas Coach

Erwin Grootenboer - Export Canvas Coach

Wil je groeien in je sales? Leer dan van alles wat ik heb geprobeerd, getest, wat is mislukt, maar bovenal wat WEL goed is gegaan en WERKT.


Sinds 2014 sta ik ondernemers bij om te groeien met hun business door middel van slimmere persoonlijke verkoop.

Jerome Van Zeijl

Export Canvas Coach

Export Canvas Coach Jerome van Zeijl
Sinds 2013 ben ik zelfstandig werkzaam als professioneel coach. Ik probeer zoveel mogelijk ondernemers in een optimale balans brengen.
 
Zowel op privé vlak als zakelijk én de wisselwerking tussen deze twee. Internationaal ondernemen werkt pas als je in het ‘thuisland’ de zaken goed op orde hebt. Mijn taak als Export Canvas coach is om zoveel mogelijk bewustwording te creëren over wat ervoor nodig is om dit gedegen aan te pakken.

WTC-L Export Coach

Maak je als MKB ondernemer een onderscheidend product met een hoge prijs/kwaliteits verhouding, aarzel dan niet en ga exporteren. Uiteraard vraagt dit om een intensieve voorbereiding, maar dat is het zeker waard, want er zijn heel veel voordelen.

Er zijn een interessant aantal mogelijkheden om assistentie te krijgen bij export vooronderzoek en het ontwikkelen van je exportplan.

Haydee Klein

Export Canvas Coach Curacao

blank

Haydee Klein weet hoe ze de kwaliteit van organisaties kan verhogen. Haar bedrijf Gratida Management Services specialiseert zich in het coachen en begeleiden van startende en groeiende ondernemers, bedrijven en NGO’s, zowel online als op locatie.

Met haar kalme en gestructureerde aanpak, helpt zij hen meer duidelijkheid te krijgen over hun ideëen en bedrijfsprocessen. Als professionele en ervaren dienstverlener is het haar doel om, met een frisse en kritische blik, uw organisatie op weg te helpen naar een volgend niveau.

David Wielandt

Int. Management Consultant

blank

Mijn drive haal ik uit het ondersteunen van organisaties om beter te worden in wat ze doen. Ik ben een persoon met een passie voor service en bedrijfsvoering die verbetering, verandering en innovatie omarmt.

Door mijn drive en mijn passies te combineren, help ik bedrijven om de verwachtingen van de nieuwe generatie, zowel medewerkers als klanten, te overtreffen.

Derko den Otter

WTC Export Consultant

blank

Na een carrière van 25 jaar in Export Management wereldwijd bij vijf multinationals en familiebedrijven, heb ik in april 2013 mijn eigen exportadviesbureau ExportStudio opgericht.

De passie en missie van ExportStudio is het verlenen van exportondersteuning aan Nederlandse en buitenlandse MKB-bedrijven om hun internationale ambities waar te maken.

Xiomara Margie Overman

Export Canvas Coach Curacao

Xiomara Margie Overman Export Canvas Coach

Xiomara better known as Margie Overman, is a Strategy Business Advisor that helps Businesses in expand their reach to Countries like Mexico, Brazil, Guatemala, Colombia, Chile, Panama, Costa Rica in Central America, Latin America and in the Caribbean (Aruba, Bonaire, Trinidad & Tobago).

Specialized in International Procedures Management, Export and Import Guidance, Trade Documentation in 6 languages.

Reind Zonderman

Export Canvas Coach

blank

Reind Zonderman heeft jarenlange, internationale ervaring in export en marketing bij bedrijven, die actief zijn in de industrie, infrastructuur, waterproofing, projecten en milieu.

Zo was hij als managing director en daarna ook board member bij verschillende internationale bedrijven, actief in deze sectoren zoals o.a : ESHA Group, Protecta/BRD, Rieber Group/ Norway en Icopal/Denmark. Reind heeft zich gespecialiseerd in alle aspecten van management, export marketing, business development, acquisities en samenwerkingsverbanden in het bedrijfsleven. Hij heeft meer dan 35 jaar exportervaring in Europa, Afrika en het Midden-Oosten.

Export Canvas Coach Curacao

Als consultant voor kleine ondernemingen gaf dhr. Magloire advies aan kleine ondernemingen en maakte hij op de bijbel gebaseerde businessplannen.

Een van deze businessplannen was voor een stichting die als doel heeft lichamelijk gehandicapten te vervoeren tegen een prijs die net boven het normale bustarief ligt. De visie die werd ontwikkeld was om mensen met een handicap mobiliteit te bieden, zodat ze kunnen deelnemen aan het normale sociale leven.

Export Canvas Coach Curacao

Gillian Martina Export Canvas Coach Curacao

Do you wish to make your dream to start exporting come true? You can, because your time is not a date, it’s a decision!

Using the Export Canvas, a proven coaching method to help those who wish to export their products and services, I will guide you through a rewarding process with the aim to help you gain insight into what is needed to start exporting your products or services.
Do you dream of exporting your products and services? Contact me today!

Bart Jenezon

Export Canvas Coach

blank
Ondernemer en mentor van ondernemers die hun bedrijf naar een volgend niveau willen brengen. Met 20 jaar ervaring bij het opzetten van bedrijven en nu 5 jaar gespecialiseerd in het begeleiden van kleine bedrijven met een groot potentieel, ben ik je graag van dienst om het wat makkelijker te maken de komende jaren.

Meryl Telgt

Export Canvas Coach Suriname

blank

Met tientallen jaren management ervaring in de dienstverlening op verschillende gebieden is de basis aanwezig om op diverse gebieden bedrijven te kunnen adviseren. Het adviseren van kleine bedrijven op het gebied van dienstverlening, social media en online marketing wordt daarnaast periodiek uitgevoerd.
Er zijn mogelijkheden en kansen en het benutten hiervan kunnen wij samen met elkaar aanpakken om uw bedrijf tot grotere hoogten te brengen. .

Berna Hoonhout

Export Canvas Coach

blank

eyeAm voegt toe !
Een scherp oog voor toekomst ontwikkelingen en andere invalshoeken, omdenken, dwarsdenken en oog voor commerciële kansen.
Onafhankelijk denkvermogen.
Een ander gezichtspunt, een vrouwelijk perspectief.
Een gezonde dosis ‘eigen’ wijs-heid.
Levenservaring in de breedste zin.

Export Canvas Coach

Hakan Kapar heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring in het verwerven en verantwoorden van subsidies, fondsen, overheidskredieten en –garanties voor bedrijven.

Hij verzorgt trainingen en is auteur van vaktechnische artikelen op dit gebied. Zijn brede ervaring blijkt uit projecten zoals internationale samenwerking, innovatie, investering, personeel, scholing, energie en milieu, waarvoor subsidies van € 1000 tot meer dan € 1 miljoen zijn gerealiseerd.

Sharella Riedel

Export Canvas Coach Curacao

Sharella Riedel - Export Canvas Coach Curacao

Met mijn Europees en Caribisch ervaring breng ik nieuwe inzichten in onze traject.

Ik ben op Curaçao geboren en getogen en ik heb 10 jaar in Nederland gewoond en gewerkt.
Multinationals en kleine bedrijven kunnen bij mij terecht.

Erik Broekhuijsen

Oprichter Export Canvas

blank

Waarom is exporteren goed voor jouw bedrijf? Vraag mij hoe je kan profiteren van de beste markten in de wereld!

Als professioneel plannenmaker kom ik bij veel bedrijven over de vloer. Als Amerika specialist helpt ik ondernemers hun export ambities tastbaar te maken met het Export Canvas.

Daarnaast ben ik ondernemer en past dan ook alles zelf iedere dag internationaal toe bij de Van Holland Group en pendel tussen Florida USA, Canada en Nederland.

Sluit je aan bij het netwerk van

Export Canvas Coaches

Ieder dag kan je online starten met jouw certificeringstraining. Speciaal voor export professionals die de tools en de online leeromgeving van het Export Canvas willen inzetten.

Vraag vrijblijvend het informatie pakket aan plus toegang tot het online webinar.