fbpx
David Wielandt
Management Consultant

Mijn drive haal ik uit het ondersteunen van organisaties om beter te worden in wat ze doen. Ik ben een persoon met een passie voor service en bedrijfsvoering die verbetering, verandering en innovatie omarmt.

Door mijn drive en mijn passies te combineren, help ik bedrijven om de verwachtingen van de nieuwe generatie, zowel medewerkers als klanten, te overtreffen.

LinkedinTwitterE-mail
Alita van Wanrooij
Export Canvas Coach

Basis van de marketing (M) gedachte, het centraal stellen van de wensen en behoeftes van afnemers, is de start. Om die te achterhalen moet er research (R) worden gedaan. De resultaten uit het onderzoek zijn de input voor het bepalen van een strategie en/of operationele invulling van een marketingbeleid waar ik mijn ondersteuning in de vorm van consultancy ( C) bied. Tenslotte train (T) ik ondernemers, medewerkers en studenten om deze stappen zelf in de toekomst te kunnen zetten.

LinkedinE-mail
Jos Steigstra
SIB Export Coach
Nico Arfman
SIB Export Coach
Erik Broekhuijsen
Export Canvas Expert

Waarom is exporteren goed voor jouw bedrijf? Vraag mij hoe je kan profiteren van de beste markten in de wereld!

Als professioneel plannenmaker kom ik bij veel bedrijven over de vloer. Soms als coach, soms als business mentor bij ondernemers om ze een zetje in de goede richting te geven. En als interim bedrijvendokter probeer ik een export tak weer gezond te maken.

LinkedinFacebookE-mail