fbpx

  HOME  blank   Export Coaching & Advies

Export Coaching & Advies

Ben jij MKB Ondernemer en heb je exportplannen?

Ons team van coaches en adviseurs staan voor je klaar om je te helpen met de voorbereidingen om straks succesvol een nieuwe buitenlandse markt te betreden.

Een coach is bij uitstek de sparringpartner voor bijvoorbeeld een export bewustwordingstraject. Samen met de klant doorloop je in een vijftal stappen de belangrijkste onderdelen van export. Je vraagt, je verduidelijkt en samen met de klant ontdek je kansen. Export ambitie in kaart brengen, dat is wat een coach doet. Bijvoorbeeld toepasbaar bij de RVO SIB Coachingsvoucher regeling.

Maak kennis met onze teamleden

Onafhankelijke Export Adviseurs

Een adviseur is een export zwaargewicht. Een boardroom sparringpartner die het canvas inzet om problemen boven tafel te krijgen en oplossingen aan te dragen.

De adviseur beschikt over specifieke kennis en zal altijd gematcht worden op basis van opleiding en ervaring in een bepaalde branche. De corona pandemie houdt de wereld al maanden in haar greep. Bedrijven die afhankelijk zijn van export zagen zichzelf geconfronteerd met een lockdown.

Twijfel en onrust over een nieuwste golf en nieuwe maatregelen die per land verschillen. Hoe nu verder? Denk voor wat betreft de uitvoer specifiek aan de RVO VIO Kickstart regeling.

Export Coaches en Export Adviseurs in Nederland

Export Coaches en Export Adviseurs in het Caribisch Gebied

Export Coaches en Export Adviseurs in Suriname

Voucher & Subsidie Regelingen

Kies een voucher die bij jou past of neem contact op voor een gratis intake gesprek.

SIB Coachingsvoucher | RVO.nl

Er zijn verschillende exportsubsidies en regelingen. En om hiervoor in aanmerking te komen worden er per subsidieregeling verschillende voorwaarden gesteld.

Je wilt een product of dienst in het buitenland op de markt brengen, maar je hebt net dat extra beetje hulp nodig? Daarvoor is er de regeling Starters International Business (SIB) van het ministerie van Buitenlandse Zaken. De SIB-regeling helpt bedrijven die de stap willen maken naar buitenlandse markten.

Voor 2021 heeft de overheid een maximum gesteld aan het aantal aanvragen per kwartaal en stopt de SIB VIO Coachingsvoucher regeling per 01 september 2021.

Op dit moment zijn er voor export twee belangrijke subsidie regelingen waarmee onze coaches en adviseurs je kunnen helpen.

blank

Deze Starters International Business (SIB) Coachingsvoucher Regeling ​is echt voor als je nadenkt over het starten met exporteren. Het Export Canvas gaat je stap voor stap begeleiden.

Samen met een ervaren SIB coach doorloop je dit export bewustwordingstraject. Je ontvangt tot € 2.500 / 100% subsidie

Is jouw export ook getroffen door de Corona? Speciaal voor (MKB) ondernemers heeft de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland een subsidie regeling: de RVO kickstartvoucher.

Je ontvangt tot maximaal € 2.500 / 80%  subsidie voor een Export Canvas kickstart voucher traject

Meest gestelde vragen

Neem gerust contact met ons op:

 1. Zijn er kosten verbonden aan het aanvragen van de subsidie?
  Nee, er zijn geen kosten verbonden aan het aanvragen van de SIB Coachings Voucher.
 2. Garanderen jullie dat ik subsidie krijg?
  Nee, de beslissing wordt onafhankelijk genomen door RvO.
  Wij helpen met het invullen van de aanvraag maar hebben geen invloed op de beslissing.
 3. Wat nu als ik geen subsidie krijg?
  Dan kan je er voor kiezen om je export ambities voorlopig te laten rusten of je betaalt € 2.500 voor je Export Canvas traject.