fbpx

Export Canvas Coaches & Adviseurs

Ben jij MKB Ondernemer en heb je exportplannen?
Ons team van coaches en adviseurs staan voor je klaar om je te helpen met de voorbereidingen om straks succesvol een nieuwe buitenlandse markt te betreden.

Meet het team van coaches en adviseurs van Export Canvas

Export Canvas Coach

Een coach is bij uitstek de sparringpartner voor bijvoorbeeld een export bewustwordingstraject. Samen met de klant doorloop je in een vijftal stappen de belangrijkste onderdelen van export. Je vraagt, je verduidelijkt en samen met de klant ontdek je kansen. Export ambitie in kaart brengen, dat is wat een coach doet. Bijvoorbeeld toepasbaar bij de RVO SIB Coachingsvoucher regeling.

Export Canvas Adviseur

Een adviseur is een export zwaargewicht. Een boardroom sparringpartner die het canvas inzet om problemen boven tafel te krijgen en oplossingen aan te dragen. De adviseur beschikt over specifieke kennis en zal altijd gematcht worden op basis van opleiding en ervaring in een bepaalde branche. Denk voor wat betreft de uitvoer specifiek aan de RVO Kickstart regeling.

Maak kennis met onze teamleden

Coaches en Adviseurs in Nederland

Coaches en Adviseurs in het Caribisch Gebied

Voucher & Subsidie Regelingen

Er zijn verschillende exportsubsidies en regelingen.
En om hiervoor in aanmerking te komen worden er per subsidieregeling verschillende voorwaarden gesteld.
Voor 2021 heeft de overheid een maximum gesteld aan het aantal aanvragen per kwartaal en stopt de SIB VIO Coachingsvoucher regeling per 01 september 2021.

Op dit moment zijn er voor export twee belangrijke subsidie regelingen waarmee onze coaches en adviseurs je kunnen helpen:

Deze Starters International Business (SIB) Coachingsvoucher Regeling ​is echt voor als je nadenkt over het starten met exporteren. Het Export Canvas gaat je stap voor stap begeleiden.

Samen met een ervaren SIB coach doorloop je dit export bewustwordingstraject. Je ontvangt tot € 2.500 / 100% subsidie

Is jouw export ook getroffen door de Corona? Speciaal voor (MKB) ondernemers heeft de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland een subsidie regeling: de RVO kickstartvoucher.

Je ontvangt tot maximaal € 2.500 / 80%  subsidie voor een Export Canvas kickstart voucher traject