fbpx

Meer Duitse klanten in jouw webwinkel?

Over de grens naar Duitsland

Meer orders in je webshop uit Duitsland; hoe pak je dan aan?

Grijp online kansen in 2021!

Op de foto Danny van der Rol van Tabletopper.nl aan het einde van een compleet export bewustwordingstraject. Uiteraard is de foto “geblurred” want de plannen voor Duitsland zijn mooi geworden en blijven nog even geheim!

Waar liggen de kansen?

En wat is jouw unieke export waardepropositie? Uiteindelijk is alles samengevat op het ExportCanvas. Je export ambitie overzichtelijk op één A4.

Tabletopper is de wargame specialist van Nederland. Een specialist en importeur van onder andere Games workshop, Warlord Games, Battlefront, Arena rex, Firelock games. Met een uitgebreide webwinkel in een specifieke markt en een goed assortiment ontvang je natuurlijk wel eens een order uit het buitenland. Maar wat nu als je van deze incidentele order een permanente stroom wilt maken?

SIB Coachingsvoucher

Tijd om aan de slag te gaan met een export bewustwordingstraject. Waar liggen nou precies de kansen, waar moet je rekening mee houden en welke eerste stappen moeten er gezet worden?

Een SIB Coachingstraject was voor Danny het begin van een plan. Stap voor stap werken aan internationale groei. Want als straks Duitsland eenmaal draait is de stap naar het volgende land niet meer zo heel ingewikkeld.

Export Kansen

Wil jij net als Danny weten wat jouw kansen zijn? Onderzoek jouw kansen in het buitenland en maak samen met een gecertificeerde coach de planning van jouw export plan te verkennen. Wie weet krijg je ook nog een subsidie voucher ter waarde van 2500 euro.

Vraag vandaag subsidie aan!

Vraag vandaag de subsidie direct online aan en start met een SIB coachingsvoucher voor jouw bewustwordingstraject.

Vragen?

RVO

De Rijksdienst voor ondernemend Nederland werkt voor Starters International business nauw samen met diverse organisaties zoals Export Canvas.

 

Voor wie is het?

  • Starters International Business is voor MKB-ondernemers.
  • Die geen of weinig ervaring hebben met zakendoen op buitenlandse markten
  • Die export vast willen inbedden in hun onderneming
  • Die beschikken over een organisatie en voldoende middelen
  • Die bereid zijn tijd en geld te investeren om echt stappen over de grens te zetten.

Met SIB Voucher Individuele Coaching van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland kan je zonder bijkomende kosten een export coach inschakelen. Laat je door een expert begeleiden bij het opstellen van een duidelijk stappenplan.

Je krijgt een coaching traject waarbij je in drie stappen tot een internationale aanpak komt. Dit traject geeft je inzicht in de kansen in het buitenland. Wat is er nodig om daar succesvol te worden?