fbpx
Posted

Happy Holidays Merry Christmas

Nog 8 dagen!

Dit jaar heeft het team van Export Canvas Coaches heel wat ondernemers mogen helpen met hun eerste internationalisering stappen.

We kijken er naar uit om volgend jaar een record aantal bedrijven bij te staan met hun export ambities! De 100% subsidie heeft zeker geholpen voor al deze ondernemers in bijzondere tijden.

Het beschikbare budget voor 2020 is op. Vanaf 1 januari 2021 is er weer budget beschikbaar. Je hebt dus nog 8 dagen om je subsidie aanvraag alvast voor te bereiden.

#RVO #SIB #export #advies #consultancy

Vraag vandaag subsidie aan!

Vraag vandaag de subsidie direct online aan en start met een SIB coachingsvoucher voor jouw bewustwordingstraject.

Vragen?

RVO & Export Canvas

De Rijksdienst voor ondernemend Nederland werkt voor Starters International business nauw samen met diverse organisaties in Nederland. Alle Export Canvas coaches zijn door de RVO aangemerkt om deze trajecten te verzorgen.

 

Voor wie is het?

  • Starters International Business is voor MKB-ondernemers uit Leeuwarden en omstreken
  • Die geen of weinig ervaring hebben met zakendoen op buitenlandse markten
  • Die export vast willen inbedden in hun onderneming
  • Die beschikken over een organisatie en voldoende middelen
  • Die bereid zijn tijd en geld te investeren om echt stappen over de grens te zetten.

Met SIB Voucher Individuele Coaching van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland kan je zonder bijkomende kosten een export coach in Leeuwarden inschakelen. Laat je door een expert begeleiden bij het opstellen van een duidelijk stappenplan.

Je krijgt een coaching traject waarbij je in drie stappen tot een internationale aanpak komt. Dit traject geeft je inzicht in de kansen in het buitenland. Wat is er nodig om daar succesvol te worden?