fbpx
Posted

Stap succesvol in de Amerikaanse markt!

Stap succesvol in de Amerikaanse markt!

Overweeg je stappen te zetten met jouw bedrijf op de Amerikaanse markt? Heb je dan al helder en specifiek jouw doelen in het vizier? Een Export Business Model Canvas kan hierbij helpen! Met een Export Business Model Canvas onderzoek je heel bewust de Amerikaanse ambities van jouw bedrijf.

Tijdens deze workshop gaan we aan de gang met het Export Business Model Canvas. Hiermee maak je een eerste blauwdruk voor een Amerikaans exportplan op basis van input van de aanwezige deelnemers. Je krijgt inzicht in nieuwe mogelijkheden, je maakt de eerste stappen helder en opgeschreven op 1 A-4je. Er is natuurlijk ook alle tijd voor het stellen van vragen over jouw specifieke casus.

Deze workshop wordt aangeboden door de Van Holland Group in samenwerking met UPALMERE!, Amsterdam Trade & Innovate en Horizon.

  • De Van Holland Group helpt je met onder andere het eerste onderzoek, de planning, uitvoering van de marktentree en internationale ondersteuning op de Amerikaanse markt.
  • Amsterdam Trade & Innovate ondersteunt bedrijven uit de Metropoolregio Amsterdam bij internationaliseren. Onze focus ligt daarbij op innovatieve oplossingen voor stedelijke en maatschappelijke uitdagingen.
  • Horizon is de regionale ontwikkelingsmaatschappij van Flevoland. Wij ondersteunen Flevolandse ondernemers die willen groeien. Of je als ondernemer persoonlijk wil groeien, op zoek bent naar een financiering, hulp nodig hebt bij het zetten van de volgende groeistap
  • De gemeente Almere wil met het actieprogramma UPAlmere! het startup & scaleup ecosysteem verder laten groeien en zo meer talent, innovatiekracht, kennis en bedrijven met groeipotentieel aan de stad te verbinden.

Registreren kan HIER >>>

blank
staand-scheiding-grijs