fbpx
Posted

Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud

Brainstormen over meer internationale gasten

Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud

In vijf sessies op zoek naar nieuwe internationale doelgroepen

Wilt u genieten van de prachtige Friese natuur en u daarnaast laten onderdompelen in luxe? Dan bent u bij hotel Tjaarda Oranjewoud aan het juiste adres. Na een dag in de statige, bosrijke omgeving, een intensieve vergadering of een mooie fietstocht, strijk je neer in ontspannen luxe.

Nieuwe toerisme kansen

Afgelopen maanden hebben Dennis Oemar  en Erik Broekhuijsen samen met Emma Klooster en Roel Schipper gewerkt aan een nieuw Hotel Canvas om zo internationaliseringskansen overzichtelijk in kaart te brengen.

Vanuit de 12 vragen van het  Hotel Canvas zijn we op zoek gegaan nieuwe nieuwe kansen.

blank

Toerisme als basis

Net zoals de architect in dit voorbeeld een bouwtekening maakt, zo helpt een ervaren hospitality coach je met het Toerisme & Hotel Canvas. Het is de eerste stap op weg naar internationaal succesvol ondernemen.

Hotel Tjaarda is natuurlijk een ervaren speler in de regio. Daarom is het goed om samen met een coach en een frisse blik te kijken naar nieuwe doelgroepen in andere landen. Met nieuwe data, een marktonderzoek en haalbaarheidsanalyses van dat businessmodel zijn we gekomen tot een mooi stappenplan.  Wat dat precies geworden is kunnen we natuurlijk hier niet beschrijven in deze blog. Zeker is wel dat in de komende maanden je nog veel zult horen van Hotel Tjaarda.

blank
Foto Banjaard-Kieler-Förde: Carina Hansen

Weten waar jouw kansen liggen?

Wil jij net als Tjaarda op zoek naar nieuwe kansen ? Vraag vandaag de subsidie direct online aan en start met een SIB coachingsvoucher voor jouw bewustwordingstraject.

Samen met een ervaren Hotel Canvas Coach onderzoek je jouw kansen om meer en betere buitenlandse gasten aan te trekken. Het Hotel Canvas maakt je bewust van alles wat er nodig is ter voorbereiding op je internationale hospitality- & toerismeplan

Vragen?

Met SIB Voucher Individuele Coaching van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland kan je zonder bijkomende kosten een hospitality coach inschakelen. Laat je door een expert begeleiden bij het opstellen van een duidelijk stappenplan.

Je krijgt een coaching traject waarbij je in drie stappen tot een internationale aanpak komt. Dit traject geeft je inzicht in de kansen in het buitenland. Wat is er nodig om daar succesvol en gevonden te worden?

RVO

De Rijksdienst voor ondernemend Nederland werkt voor Starters International business nauw samen met diverse organisaties in Nederland. Alle Hotel Canvas coaches zijn door de RVO aangemerkt om deze trajecten te verzorgen.

 

Voor wie is het?

  • Starters International Business is voor MKB-ondernemers
  • Die meer buitenlandse gasten in hun hotel willen ontvangen
  • Die internationaliseren vast willen inbedden in hun onderneming
  • Die beschikken over een organisatie en voldoende middelen
  • Die bereid zijn tijd en geld te investeren om echt stappen te zetten