fbpx
Posted

Goed nieuws, het Export Canvas is nu ook in het Papiamentu

Export Canvas Papiamentu

Brainstormen over export?

Goed nieuws, het Export Canvas is er nu ook in het Papiamentu!

Tremendo Notisia, awor e “Export Canvas” ta disponibel na Papiamentu tambe!

Bo seshon di “brainstorm” ku bo coach den bo mes idioma semper ta funshoná mihó.

Hoe gaaf is dit: vanaf vandaag is er ook een Export Canvas in Papiamentu. Waarom? Brainstormen met een coach werkt het beste in je eigen taal. In een tijd waarin bijna alles in het Engels staat, kiezen wij voor een andere aanpak. En dankzij Nelida Cathalina van de Export Canvas Hub Caribbean in Curaçao is het hele canvas nu ook in papiamentu.

Het Export Canvas, dat bedacht is door Erik Broekhuijsen, maakt internationaal zaken doen visueel en daardoor eenvoudiger te begrijpen. Het maakt je bewust van alles wat er bij exporteren komt kijken. Lokale coaches met een schat aan internationale ervaring helpen jou bij het zetten van de eerste internationale stappen. Ook hebben wij export adviseurs die ervaren ondernemers met raad en daad kunnen bijstaan. Denk aan uitbreiding met een nieuw product of het betreden van een nieuwe markt.

RVO Subsidie

Wist je trouwens dat ondernemers in Curaçao ook gebruik kunnen maken van subsidie regelingen uit Nederland? Zo is er de Coachingsvoucher voor het Caribisch deel van het Koninkrijk. De Export Canvas coaches kunnen je hier alles over vertellen.

Curaçao HUB

In Curaçao hebben we zowel Export – als Hotel Canvas coaches die bedrijven kunnen helpen met het behalen van hun export doelen. Het Export Canvas geeft je blik naar de rest van de wereld. Het Hotel Canvas helpt je met het aantrekken van internationale gasten.

Meer informatie over de HUB kan je hier vinden. Wil jij gaan exporteren? Neem dan contact op met onze HUB manager Nelida via info@nelidacathalina.com

Ben jij coach? Meld je dan aan en maak deel uit van ons wereldwijde netwerk van  Export Canvas Coaches.

De Export Canvas coaches op Curaçao

Haydee M. Klein, Gilian MartinaNevita M. G. Mezas, Sharella Riedel, Margie Overman, Thyrone Magloire en Margit de Freiter.

blank

Gecertificeerd Export Canvas Coach Worden?

Neem contact met ons op en ontvang een informatie pakket en
een uitnodiging voor de eerstvolgende opleidingsdag.

staand-scheiding-grijs