fbpx
Posted

Nevita Mezas – The Business Connection | Export Canvas Coach Curacao

Export Canvas Coach

Nevita M.G. Mezas

Curaçao

Nevita Mezas - Export Canvas Coach Curacao

Nevita M.G. Mezas, studeerde in 2004 af als Bachelor in Business Administration (BBA) met als hoofdvak Entrepreneurship. Ze is tevens gecertificeerde anti-witwas specialist (ACAMS-VS) en als export coach.

Nevita heeft voor verschillende vooraanstaande financiële instellingen in Nederland en Caribisch Nederland gewerkt. Met deze brede ervaring op verschillende gebieden ging Nevita aan de slag als zelfstandige onder de naam JustNeva, een adviesbureau gespecialiseerd in strategische planning, compliance en cash management.

Landen:
Nederland, Caribisch Nederland en Suriname

Specialiteiten:
Generalist
Strategie ontwikkeling
Operationele planning
Marktsegmentatie en klantprofilering
PR en marketing voor de lokale markt van Curaçao .
Online marketing en social media strategie en content ontwikkeling
Goede kennis van verschillende financiële producten, zoals bank zakelijke producten , online payments , leningen , pensioen en overige verzekeringsproducten
AML & CFT compliance

Mijn verhaal als ondernemer

In 2014 richtte ze The Business Connection BV op, een adviesbureau dat strategische en operationele planning en een bredere pakket aan coporate diensten aanbiedt; mede ondersteund door haar brede netwerk. Ze opereert als Business consultant voor de stichtingen, financiële sector en private sector.

Al deze kennis en ervaring wordt eindelijk gedeeld aangezien zij facilitator is bij diverse kwaliteitsverbeteringstrainingen voor financiële instellingen en ondernemerscursussen.

In 2014 was ze medeoprichter van “Startup Curaçao”, een gemeenschap gestuurde organisatie die tot doel heeft de ondernemerscultuur op het eiland te promoten.

Nevita werkte als mentor en gastdocent voor de “Universiy of Curaçao (UoC) en University of the Dutch Caribbean (UDC) studenten met als hoofdvak IBMS, International Business & Management Studies. Een practicum over strategisch management en besluitvorming in het bedrijfsleven met een hands-on online bedrijfssimulatie oefening..

Nevita is vrijwillig een Qredits Coach voor de filiaal in Curaçao sinds 2017 en maakt sinds 2020 ook deel in de kleine team van bedrijfs coaches voor de ondersteuningsprogramma van Ministerie van Economische ontwikkeling in Curaçao.

Sinds de jaren 2016 is Nevita ook actief met bedrijfsondersteuning op internationaal niveau. Zo heeft ze talloze handelsmissies en handels trajecten ondersteund voor zaken met/op het Caribisch Nederlands deel van het Koninkrijk en Suriname.

Contact opnemen

Naam: Nevita Mezas
Bedrijf : The Business Connection BV
Website: thebizconnection.co
Email: info@thebizconnection.co

blank

Gecertificeerd Export Canvas Coach Worden?

Neem contact met ons op en ontvang een informatie pakket en
een uitnodiging voor de eerstvolgende opleidingsdag.

staand-scheiding-grijs

2 Comments

Comments are closed.