fbpx
Export Canvas Coach Harry Bulthuis

Harry Bulthuis is een marketing professional met zo’n dertig jaar ervaring met de ontwikkeling en implementatie van marketing strategieën en gerelateerde ondernemingsplannen.

In het verleden was hij werkzaam bij de Netherlands Chamber of Commerce in Chicago en bij o.a. Philips was hij verantwoordelijk voor de sales en marketing van scheerapparaten in grote markten zoals China en Rusland.

De specialiteiten van Harry zijn marktonderzoek, marketing en business development, de Verenigde Staten van Amerika hebben door zijn tijd in Chicago geen geheimen meer voor hem.

Landen:
Noord-Amerika, Europa, China

Specialiteiten:
Consumenten producten (personal care, healthcare , consumer electronics), kapitaalgoederen (verpakking/logistiek, beveiliging etc) diensten (ICT, telefonie, serious gaming, healthcare)

SIB Trajecten

Ik heb de afgelopen jaren tientallen SIB trajecten gedaan met verschillende focus landen en een uiteenlopende range van producten zoals consumenten producten, kapitaalgoederen, ICT en dat alles met uiteenlopende doelgroepen.

Neem contact met mij op als je nadenkt over exporteren, op zoek bent naar iemand die je hierbij kan adviseren en als het gaat om een strategisch traject waarbij specifieke kennis van markten en/of producten wat minder relevant is.

Gecertificeerd Export Canvas Coach Worden?

Neem contact met ons op en ontvang een informatie pakket en
een uitnodiging voor de eerstvolgende opleidingsdag.