fbpx
Posted

Hakan Kapar – Kapar Consulting | Export Canvas Coach

Hakan Kapar Export Canvas Coach

Hakan Kapar heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring in het verwerven en verantwoorden van subsidies, fondsen, overheidskredieten en –garanties voor bedrijven.

Hij verzorgt trainingen en is auteur van vaktechnische artikelen op dit gebied.

Zijn brede ervaring blijkt uit projecten zoals internationale samenwerking, innovatie, investering, personeel, scholing, energie en milieu, waarvoor subsidies van € 1000 tot meer dan € 1 miljoen zijn gerealiseerd.

Landen:
India, Indonesië, Afrika, Oost-Europa, Duitsland, België, Groot-Brittannië en Turkije

Specialiteiten:
O.a. advies en begeleiding organisaties bij financiering buitenland (Nederlandse financiële programma’s in Oost-Europa, India, Indonesië en Afrika), samenwerkingsprojecten in buitenland (Europese financiële programma’s in Duitsland en België, European Investment Bank in Afrika), auteur vaktechnische artikelen, docent workshop subsidies, adviseur MKB cliënten van landelijke en Zuid Nederlandse accountants- en adviesorganisaties.

Naast zijn Master of Laws aan de Universiteit Maastricht heeft hij een Bachelor of Business Administration behaald aan de Internationale Hogeschool Breda. Tot aan de oprichting van Kapar Consulting B.V. in 2007 is hij als senior manager tien jaar verbonden geweest aan Deloitte en heeft daar als pionier een succesvolle praktijk opgezet. In deze setting heeft hij ruime ervaring opgedaan met regionale, nationale en internationale subsidies en het voeren van bestuursrechtelijke procedures. Gedurende deze periode was hij ook tijdelijk gedetacheerd in Groot-Brittannië alwaar hij in samenwerking met zijn Britse collega’s internationale opdrachten heeft uitgevoerd. Hij heeft inmiddels een uitgebreid netwerk bij overheden en bedrijfsleven opgebouwd.

Contact Opnemen

Naam: Hakan Kapar
Bedrijf: Kapar Consulting BV
Website: www.kaparconsulting.com
Email: hkapar@kaparconsulting.com

Gecertificeerd Export Canvas Coach Worden?

Neem contact met ons op en ontvang een informatie pakket en
een uitnodiging voor de eerstvolgende opleidingsdag.