fbpx

Sociaal In Business met
het Export Canvas

Zakendoen met de ABC Eilanden

Coachingstraject namens de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Van vakmanschap naar leiderschap!

Op de foto Els Roest-de Bekker van Something Els aan het einde van een compleet export bewustwordingstraject. Uiteraard is de foto “geblurred” want de plannen zijn mooi geworden dus blijven nog even geheim!

Waar liggen de kansen?

En wat is jouw unieke export waardepropositie? Uiteindelijk is alles samengevat op het ExportCanvas. Je export ambitie overzichtelijk op één A4.

Over Els

In Something Els Sociaal in Business vallen mijn persoonlijke en zakelijke ontwikkeling helemaal samen. Afkomstig uit een bestuurlijk bekwame en ondernemende familie met agrarische roots, als jong volwassen docent gewerkt op Aruba, getrouwd en kinderen gekregen, nu adviseur, coach en toezichthouder.

Ik heb jong geleerd om contact te leggen, te netwerken, kansen te benutten en gewoon te beginnen ook al heb je iets nog nooit gedaan. En ik weet dat het voor mij niet uitmaakt waar ik ben, ik ben thuis bij mezelf.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn man, mijn vier kinderen en aanhang, familie en vrienden. Ik wandel en reis graag en ben in ieder geval drie dagen per jaar met carnaval in Oeteldonk te vinden!

Persoonlijk leiderschap

In 2000 heb ik het roer omgegooid en ben ik mijn bedrijf gestart. Ik bied training en coaching aan organisaties die willen innoveren, efficiënt willen samenwerken en hechten aan sociaal ondernemerschap. Tevens is het een klankbord voor personen die hun persoonlijk leiderschap willen verdiepen.

Toe aan nieuwe inzichten op het gebied van innovatie, succesvol samenwerken, sociaal ondernemen? Je persoonlijk leiderschap versterken en dit toepassen op jezelf en je omgeving? Eenvoud organiseren? Groepsdynamiek verbeteren en/of efficiënt vergaderen?

Neem contact op met Els:

Website
https://www.something-els.nu
Bedrijfstak
Persoonlijk Leiderschap

Export Kansen

Wil jij net als Els weten wat jouw kansen zijn? Vraag dan de subsidie voucher aan ter waarde van 2500 euro om samen met een gecertificeerde coach de planning van jouw export plan te verkennen.

#ondernemendevrouwen

Vraag vandaag subsidie aan!

Vraag vandaag de subsidie direct online aan en start met een SIB coachingsvoucher voor jouw bewustwordingstraject.

Vragen?

RVO & Export Canvas

De Rijksdienst voor ondernemend Nederland werkt voor Starters International business nauw samen met diverse organisaties in Nederland. Alle Export Canvas coaches zijn door de RVO aangemerkt om deze trajecten te verzorgen.

Voor wie is het?

  • Starters International Business is voor MKB-ondernemers uit Leeuwarden en omstreken
  • Die geen of weinig ervaring hebben met zakendoen op buitenlandse markten
  • Die export vast willen inbedden in hun onderneming
  • Die beschikken over een organisatie en voldoende middelen
  • Die bereid zijn tijd en geld te investeren om echt stappen over de grens te zetten.

Met SIB Voucher Individuele Coaching van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland kan je zonder bijkomende kosten een export coach in Leeuwarden inschakelen. Laat je door een expert begeleiden bij het opstellen van een duidelijk stappenplan.

Je krijgt een coaching traject waarbij je in drie stappen tot een internationale aanpak komt. Dit traject geeft je inzicht in de kansen in het buitenland. Wat is er nodig om daar succesvol te worden?