fbpx
Posted

Circonstruct volgde een VIO Coachingstraject met Export Canvas

Circulair Exporteren met
het Export Canvas

Exporteren naar het buitenland

Coachingstraject namens de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Hoe kan je uitbreiden naar het buitenland?

Op de foto Harrie Lamers van Circonstruct aan het einde van een compleet export bewustwordingstraject. Uiteraard is de foto “geblurred” want de plannen zijn spectaculair geworden dus blijven nog even geheim!

Waar liggen de kansen?

En wat is jouw unieke export waardepropositie? Uiteindelijk is alles samengevat op het ExportCanvas. Je export ambitie overzichtelijk op één A4.

Een beter, gezonder en milieu vriendelijkere wereld begint toch bij jezelf? Deze vraag stelde wij ons zelf en dan met name op ons vakgebied, de vloerafwerking. Wij hebben gemerkt dat er zin maar ook met name veel onzin over vloerafwerking en duurzaamheid wordt verteld. Keynotes zijn voor ons hierin duurzame (hergebruikte) materialen, een duurzaam productie proces , losmaakbaarheid en recyclebaar. Door bewust te kiezen voor een aantal producten, kunnen wij het verhaal omtrent duurzame vloerafwerking op een hele eenvoudige en correcte manier uitleggen aan onze opdrachtgevers. Onze werkzaamheden bestaan uit het adviseren, meedenken en leveren van duurzame vloeroplossingen en projectinrichting.

Website
https://www.circonstruct.nl
Bedrijfstak
Bouwmateriaal

Export Kansen

Wil jij net als Harrie weten wat jouw kansen zijn? Vraag dan de subsidie voucher aan ter waarde van 2500 euro om samen met een gecertificeerde coach de planning van jouw export plan te verkennen.

Vraag vandaag subsidie aan!

Vraag vandaag de subsidie direct online aan en start met een SIB coachingsvoucher voor jouw bewustwordingstraject.

Vragen?

RVO & Export Canvas

De Rijksdienst voor ondernemend Nederland werkt voor Starters International business nauw samen met diverse organisaties in Nederland. Alle Export Canvas coaches zijn door de RVO aangemerkt om deze trajecten te verzorgen.

Voor wie is het?

  • Starters International Business is voor MKB-ondernemers uit Leeuwarden en omstreken
  • Die geen of weinig ervaring hebben met zakendoen op buitenlandse markten
  • Die export vast willen inbedden in hun onderneming
  • Die beschikken over een organisatie en voldoende middelen
  • Die bereid zijn tijd en geld te investeren om echt stappen over de grens te zetten.

Met SIB Voucher Individuele Coaching van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland kan je zonder bijkomende kosten een export coach in Leeuwarden inschakelen. Laat je door een expert begeleiden bij het opstellen van een duidelijk stappenplan.

Je krijgt een coaching traject waarbij je in drie stappen tot een internationale aanpak komt. Dit traject geeft je inzicht in de kansen in het buitenland. Wat is er nodig om daar succesvol te worden?