fbpx

Ando Arakelov van Che Chil
gaat exporteren!

SIB Export traject succesvol

Vandaag heeft Ando Arakelov van CheChil BV het SIB Export traject van WTC Leeuwarden met succes afgesloten.

Een dik rapport met alle export kansen specifiek voor zijn bedrijf. En natuurlijk een samenvatting op één A4 dankzij het ExportCanvas

De foto is genomen door Export Adviseur Erik Broekhuijsen Wil jij ook zo’n Export bewustwordingstraject doorlopen? Vraag dan nu 100% subsidie aan op www.exportcanvas.nl .

Che Chil: de verrassend andere kaas

Che Chil is de nieuwe, smaakvolle snack in de kroeg én een verrassend culinair kaasje dat speels geserveerd wordt. De rokerige en zilte smaak maken het bij uitstek geschikt als borrelhap. De milde variant is ideaal voor creatieve koks om eindeloos mee te variëren.

Che Chil als ideale borrelsnack

Che Chil is de ideale borrelhap. Een zoutige, gerookte kaasstengel met een krachtige smaak. Perfect bij een speciaalbier, krachtige rode wijn of whisky, maar ook heel lekker bij frisdrank, pils of lichtere wijnen. Probeer het uit! In de testfase gingen
vele horecaondernemers u voor. De zeer smakelijke combinatie van rook, zout en kaas en de unieke eetwijze spraken hen zeer aan. Che Chil is bovendien het antwoord op de behoefte van de klant die vetarm wil.

Over het bedrijf

Che Chil bv wordt geleid door Ando Arakelov. Ando is Armeen van geboorte, is in Nederland opgegroeid en heeft hier zijn diploma’s (onder andere Hogere Hotelschool) behaald. Zijn oom is als producent van Che Chil in Armenië de uitvinder van de gerookte variant; hij heeft de leiding over het gloednieuwe productie- proces in Leeuwarden. Het bedrijf voldoet aan alle strenge eisen die de Europese wetten stellen aan het produceren van voeding. Che Chil bv hoedt zich voor het bewaken van de authentieke waarden en de ambachtelijke, biologische rookwijze

 
 

Vraag vandaag subsidie aan!

Vraag net als Ando vandaag de subsidie direct online aan en start met een SIB coachingsvoucher voor jouw bewustwordingstraject.

Vragen?

RVO & Export Canvas

De Rijksdienst voor ondernemend Nederland werkt voor Starters International business nauw samen met diverse organisaties in Nederland. Alle Export Canvas coaches zijn door de RVO aangemerkt om deze trajecten te verzorgen.

Voor wie is het?

  • Starters International Business is voor MKB-ondernemers uit Leeuwarden en omstreken
  • Die geen of weinig ervaring hebben met zakendoen op buitenlandse markten
  • Die export vast willen inbedden in hun onderneming
  • Die beschikken over een organisatie en voldoende middelen
  • Die bereid zijn tijd en geld te investeren om echt stappen over de grens te zetten.

Met SIB Voucher Individuele Coaching van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland kan je zonder bijkomende kosten een export coach in Leeuwarden inschakelen. Laat je door een expert begeleiden bij het opstellen van een duidelijk stappenplan.

Je krijgt een coaching traject waarbij je in drie stappen tot een internationale aanpak komt. Dit traject geeft je inzicht in de kansen in het buitenland. Wat is er nodig om daar succesvol te worden?